Tijd voor jezelf dag op zondag 26 september

Tegenwoordig hebben we het allemaal druk. Met kinderen, het huishouden, werk, sociale contacten en meer. Dan vergeet je soms om goed voor jezelf te zorgen, zodat je tot rust komt en weer helder hebt wat je zelf belangrijk vindt. Vaak merk je dit doordat je gespannen bent, doordat je sneller geïrriteerd bent of doordat je erg moe bent. Merk je dit bij jezelf? Dan is het tijd om beter voor jezelf te zorgen.

Geef je dan op voor de Tijd voor jezelf dag  op zondag 26 september bij zorgboerderij de Mikkelhorst in Haren, waarbij we werken met de inzet van paarden.

Programma Tijd voor jezelf dag

Deze tijd voor jezelf dag is erop gericht om naar binnen keren en zo contact met jezelf te maken en te voelen wat er nu voor jou nodig is. Dit zullen we doen door o.a. een wandeling in stilte door het mooie gebied rondom de Mikkelhorst, door diverse opdrachten, door creatief bezig te zijn en door oefeningen met het paard. Daarnaast is ruimte voor reflectie en eigen inbreng en gaan we gezellig samen lunchen.

De dag wordt begeleid door Marjolein van Heuvelen van Paard & Wij en Anna Zeinstra van Epifanie Coaching. Wij zijn beide ervaren coaches die tijdens de coaching paarden kunnen inzetten. Wij herkennen zelf ook dat door de drukte van het gezin en het eigen bedrijf de  tijd voor jezelf er soms bij in schiet. We zijn hier bewust mee bezig en daardoor kunnen nu beter bij onszelf blijven in een onrustige periode. De paarden helpen ons hier zeker bij.  Samen met de paarden Lady en Catharina willen we dit jullie ook laten ervaren. Wil je meedoen of heb je vragen, neem dan contact op of stuur een mailtje naar info@epifanie-coaching.nl

tijd voor jezelf dag op 26 septemberBelangrijke informatie

Datum: zondag 26 september

Tijdstip: 10:00 tot 16:00

Locatie: zorgboerderij de Mikkelhorst in Haren

Kosten: €95,00 incl. lunch

Opgeven: info@epifanie-coaching.nl o.v.v. naam en adresgegevens.