Pony Pret dag op 16 oktober

Op Zaterdag 16 oktober 2021 organiseer ik samen met Marjolein van Heuvelen van Paard-en-wij weer een gezellige Pony pret dag bij zorgboerderij de Mikkelhorst. Aangezien de eerdere Pony Pret dagen een succes waren,  en wij het heel erg leuk vinden, leek het ons een goed idee om weer zo’n gezellig dag te organiseren.

Wat gaan we doen?

We gaan allemaal leuke dingen doen die in het teken staan van het onderwerp paard tijdens deze Pony pret dag op zaterdag 16 oktober. Denk hierbij aan knutselen met het thema paard, we gaan lekker knuffelen en pony borstelen, we gaan wat leren over paardengedrag, wandelen met de pony’s, picknicken met de pony’s en we gaan leuke spellen doen met als onderwerp pony’s. De kinderen komen zo op een natuurlijke manier in aanraking met en leren over de omgang met pony’s.

Voor Wie?

Deze dag is voor alle kinderen in de leeftijd van 6 tot 10  die van pony’s houden. Het is niet nodig dat ze ervaring hebben met pony’s of met ponyrijden. Er is tijdens de pony pret dag genoeg begeleiding aanwezig om de kinderen te ondersteunen. Dus houdt uw zoon of dochter van pony’s geef hem of haar dan snel op!

Het is verstandig om uw kind stevige schoenen of laarzen aan te trekken en denk om kleding die tegen een stootje kan. Verder is het de bedoeling dat de kinderen zelf een lunchpakketje meenemen. Wij zorgen voor het drinken en de tussendoortjes. Graag bij de opgave de naam, leeftijd en adresgegevens van uw kind doorgeven. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen.

Pony Pret dag op 16 oktoberBelangrijke informatie

Data: Zaterdag 16 oktober  2021

Tijdstip: 10:00 tot 15:00

Locatie: zorgboerderij de Mikkelhorst in Haren

Kosten: €35,00  incl. limonade en tussendoortjes

Opgeven:  info@epifanie-coaching.nl