Pony Pret dag op 16 augustus (VOL)

Op Zondag 16 augustus organiseer ik samen met Marjolein van Heuvelen van Paard-en-wij een gezellige pony pret dag bij zorgboerderij de Mikkelhorst. Zeker omdat veel kinderen dit jaar niet op vakantie gaan, leek het ons een goed idee om deze dag te organiseren. En aangezien de dag van 12 juli al vol zit, hebben we besloten om een 2e Pony Pret dag te organiseren.

Wat gaan we doen?

We gaan allemaal leuke dingen doen die in het teken staan van het onderwerp paard. Denk hierbij aan knutselen met het thema paard, we gaan lekker knuffelen en pony borstelen, we gaan wat leren over paardengedrag, we gaan gezellig met de pony’s wandelen door het natuurgebied met een lekkere picknick, we gaan een speurtocht doen met allemaal vragen over paarden.

Voor Wie?

Deze dag is voor alle kinderen in de leeftijd van 6 tot 10  die van pony’s houden. Het is niet nodig dat ze ervaring hebben met pony’s of met ponyrijden. Er is tijdens de pony pret dag genoeg begeleiding aanwezig om de kinderen te ondersteunen. Dus houdt uw zoon of dochter van pony’s geef hem of haar dan snel op!

Het is verstandig om uw kind stevige schoenen of laarzen aan te trekken en denk om kleding die tegen een stootje kan. Verder is het de bedoeling dat de kinderen zelf een lunchpakketje meenemen. Wij zorgen voor het drinken en de tussendoortjes. Graag bij de opgave de naam, leeftijd en adresgegevens van uw kind doorgeven. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen.

pony pret dagBelangrijke informatie

Data: Zondag 16 augustus

Tijdstip: 10:00 tot 15:00

Locatie: zorgboerderij de Mikkelhorst in Haren

Kosten: €35,00 incl. limonade en tussendoortjes

Opgeven:  info@epifanie-coaching.nl