Pony Pret dag op 11 oktober

Op Zondag 11 oktober organiseer ik samen met Marjolein van Heuvelen van Paard-en-wij een gezellige pony pret dag bij zorgboerderij de Mikkelhorst. Aangezien de Pony Pret dagen in de zomervakantie een succes waren, leek het ons een goed idee om in de herfstvakantie weer zo’n gezellig dag te organiseren.

Wat gaan we doen?

We gaan allemaal leuke dingen doen die in het teken staan van het onderwerp paard.  Dit zijn elke pony  pret dag weer andere dingen. Denk hierbij aan knutselen met het thema paard, we gaan natuurlijk lekker knuffelen en pony borstelen, we gaan wat leren over paardengedrag, we gaan gezellig met de pony’s wandelen en broodjes en marshmellows roosteren boven een vuurtje, we gaan leuke spellen doen met als onderwerp pony’s.

Voor Wie?

Deze dag is voor alle kinderen in de leeftijd van 6 tot 10  die van pony’s houden. Het is niet nodig dat ze ervaring hebben met pony’s of met ponyrijden. Er is tijdens de pony pret dag genoeg begeleiding aanwezig om de kinderen te ondersteunen. Dus houdt uw zoon of dochter van pony’s geef hem of haar dan snel op!

Het is verstandig om uw kind stevige schoenen of laarzen aan te trekken en denk om kleding die tegen een stootje kan. Verder is het de bedoeling dat de kinderen zelf een lunchpakketje meenemen. Wij zorgen voor het drinken en de tussendoortjes. Graag bij de opgave de naam, leeftijd en adresgegevens van uw kind doorgeven. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen.

pony pret dagBelangrijke informatie

Data: Zondag 11 oktober

Tijdstip: 10:00 tot 15:00

Locatie: zorgboerderij de Mikkelhorst in Haren

Kosten: €35,00 incl. limonade en tussendoortjes

Opgeven:  info@epifanie-coaching.nl