Dierendag op zaterdag 2 oktober

Zaterdagochtend 2 oktober organiseren we een dierendag bij zorgboerderij de Mikkelhorst voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar. Bij de Mikkelhorst zijn veel verschillende dieren zoals konijnen, cavia’s, geiten, pony’s, ezels en varkens. Deze dieren houden allemaal van aandacht en knuffels en vinden het fijn om goed verzorgd te worden.

Wat gaan we doen?

We gaan allemaal leuke dingen doen die in het teken staan van het onderwerp dier. Denk hierbij aan een knutselopdracht met het thema dier, we gaan lekker knuffelen met de dieren, de dieren verzorgen en met ze wandelen en we gaan leuke dierenspelletjes doen.

Voor Wie?

Deze Dierendag op zaterdag  2 oktober is voor alle kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar die van dieren houden. Het is niet nodig dat ze ervaring hebben met dieren. Er is tijdens de ochtend genoeg begeleiding aanwezig om de kinderen te ondersteunen. En er kunnen maximaal 9 kinderen meedoen, zodat iedereen aandacht krijgt, en we de veiligheid kunnen waarborgen. Dus houdt uw zoon of dochter van dieren geef hem of haar dan snel op!

Het is verstandig om uw kind stevige schoenen of laarzen aan te trekken en denk om kleding die tegen een stootje kan. Wij zorgen voor  drinken en wat lekkers. Graag bij de opgave de naam, leeftijd en adresgegevens van uw kind doorgeven. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen.

Belangrijke informatie

Data: Zaterdag 2 oktober 2021

Tijdstip: 11:00 tot 13:00

Locatie: zorgboerderij de Mikkelhorst in Haren

Kosten: €22,50 incl. limonade en tussendoortjes

Opgeven:  info@epifanie-coaching.nl