Workshop ‘Teugelvoering’ 02-03-2019 in Jistrum

Op zaterdagmorgen twee maart geef ik een workshop ‘teugelvoering’ op de locatie van familie Hoogsteen in Jistrum.

Doel van de workshop

Op het paard werken aan je teugelvoering en je handhouding en ook nog je paard goed rijden valt niet mee. Vandaar dat we in deze workshop bezig gaan met de teugelvoering zonder paard. Dan kun je ervaren hoe veel druk je hebt op de teugel, of je de beweging goed volgt en of de teugelvoering beide kanten gelijk is. Je wordt bewuster van wat je handen doen. Later kun je dat wat je geleerd hebt eenvoudiger meenemen in het rijden. Het doel van deze workshop is dus bewustwording.

Programma

We beginnen de ochtend met een korte kennismaking onder het genot van een kopje koffie. Daarna behandelen we enige theorie over de teugelvoering, contact en communicatie, de houding van de handen en de armen en het volgen van de beweging. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Dan gaan we oefenen in tweetallen waarbij we bij elkaar kunnen ervaren wat een prettig contact is. Aansluitend gaan we met de attributen aan de slag, waarbij we inventariseren waar de ‘teugelvoeringsproblemen’ liggen, zodat we gericht aan de slag kunnen. En als afsluiting praten we na met een bakje koffie.

Serie workshops met korting

Deze workshop maakt deel uit van een serie Houding en zit workshops. Hierbij gaat het om de workshops: ‘Beter in balans’, ‘Teugelvoering’, en ‘Het geven van de hulpen’. Kijk voor de actuele data in de agenda en geef bij het opgeven aan dat je gebruik wil maken van de actie. De actie houdt in dat je 10% korting krijgt bij aanmelding van de volgende workshop als je eerder deelgenomen hebt aan één van deze workshops. Deze actie geldt ook als jij je aanmeldt voor meerder workshops in één keer. De korting wordt dan berekend over de 2e en eventueel 3e workshop waar voor aangemeld wordt.

teugelvoeringBelangrijke gegevens

Waar: Jistrum

Wanneer: Zaterdagochtend 02-03-2019

Tijd: van 10:00 tot 12:30

Kosten: €45,00

Aantal deelnemers: minimaal 3 maximaal 5

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@annazeinstra.nl met daarin je naam, adresgegevens en telefoonnummer. Daarna ontvang je van mij een bevestiging en de rekening. Als je vragen hebt, mag je natuurlijk ook altijd contact opnemen.