Workshop ‘De basis van het longeren’ op 12 april

Heb je altijd al eens goed willen leren longeren dan is hier je kans! Leren longeren in een kleine groep waarbij je mag oefenen met een ervaren paard, met goede begeleiding. De workshop vindt plaats op vrijdagavond 12 april bij Stal Paas in Eexterveen en begint om 19:30 en duurt tot 22.00 uur.

Leren longeren

Tijdens deze workshop leer je de basis van het longeren waarbij je kunt denken aan het juist oprollen van de longe, de juiste positie ten opzichte van het paard en de correcte hulpen. We beginnen met een stukje theorie onder het genot van een kopje koffie en gelegenheid voor het stellen van vragen. Daarna de praktijk waarbij je aan de slag mag met een ervaren paard.

Voor wie?

De workshop is gericht op personen die nog weinig ervaring hebben met longeren of mensen waarbij het niet lukt om het eigen paard goed te longeren. In beide gevallen kan het heel nuttig zijn om eens met een ervaren paard te oefenen zodat je tijd hebt om op jezelf te letten. Na de workshop kunnen we eventueel een afspraak maken om dan bij jou thuis met je eigen paard aan de slag te gaan. Dan kun je dat wat je geleerd hebt direct in praktijk brengen met daarbij deskundige begeleiding.

longeren lerenBelangrijke info

Datum: vrijdag 12 april

Tijdstip: van 19:30 tot 22:00

Locatie: Stal Paas in Eexterveen

Aantal deelnemers: min 2 max 4

Kosten: €45,00 p.p.

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@annazeinstra.nl met daarin je naam, je adresgegevens en je telefoonnummer. Daarna ontvang je een bevestiging, de rekening en extra informatie. Voor vragen mag je natuurlijk ook altijd mailen.