Vernieuwde website! Een goed begin voor 2017.

De Beste wensen!

Allereerst wil ik iedereen langs deze weg natuurlijk een heel mooi, bijzonder en gelukkig 2017 toewensen met vele mooie paardenmomenten! Ik hoop dat het een mooi jaar zal worden waarbij we mogen genieten van onze geweldige paarden en waarbij we samen met onze paarden fijne ritten mogen maken en bijzondere momenten mogen beleven.

vernieuwde websiteVernieuwde website

Voor mij begint het nieuwe jaar met de lancering van een vernieuwde website. Ik ben erg blij met het resultaat! De oude website was lastig te onderhouden en ik wilde wat zaken veranderen, daarom hebben we de website maar helemaal in een nieuw jasje gestoken. Met dank aan René de Werker van Torro studio. Hij heeft de basis van de website gemaakt. Zelf heb ik de inhoud vorm gegeven, en inderdaad deze site is veel gemakkelijker te onderhouden.

Toch kost het altijd best veel tijd en denkwerk om de site zo te maken dat het duidelijk, en ook naar mijn zin is. Daarin zijn we naar mijn idee goed geslaagd. Ik ben heel benieuwd wat jullie van de website vinden. Mocht je vragen of opmerkingen hebben over de inhoud dan kun je me altijd mailen of bellen.