Tijd voor meer lessen!

Na een intensieve periode waarin we ouders zijn geworden van Jildou en Bouke, en waarin René voor zichzelf is begonnen als fotograaf, websitebouwer en cursusleider voor fotografie ( www.torrostudio.nl) is de tijd voor bezinning aangebroken.

lessenMeer tijd!

Vanaf 7 November jl. heb ik ouderschapsverlof van mijn ‘gewone werk’ om op deze manier meer tijd te hebben voor mijn gezin. Maar zeker ook om meer tijd over te houden voor de paarden!!! Ik wil de extra tijd gaan gebruiken om meer lessen te geven en om paarden van derden te trainen in de omgeving Onnen/Haren/Groningen. Tevens wil ik extra tijd besteden aan mijn eigen paarden en met verschillende manieren van trainen oefenen met ze. Ook ben ik van plan om mezelf te blijven bijscholen door clinics en lezingen te volgen op allerlei onderwerpen die met paarden te maken hebben.

Lessen of training.

Aangezien ik nu voldoende tijd heb, kun je me benaderen als je een instructrice zoekt of als je iemand zoekt die je paard kan trainen. Via contact kun je me mailen, bellen mag ook natuurlijk. Via mijn blog kun je op de hoogte blijven van workshops en lezingen die ik ga organiseren, krijg je adviezen over het houden van paarden en kun je mijn belevenissen met de paarden volgen. Aanmelden kan hier.

Al met al een goede beslissing. Ik heb er erg veel zin in!! Paarden zijn tenslotte mijn passie!