Kennismaking paardencoaching vrijdagavond 21 juli

Via mijn coachingsbedrijf Epifanie Coaching bied ik op vrijdagavond 21 juli een kennismaking paardencoaching aan op de locatie in Eexterveen. Ben je benieuwd naar wat paardencoaching is? Dan kun je hier tijdens deze avond op een laagdrempelige manier kennis mee maken.

Paarden zijn kuddedieren en voor het overleven in de natuur aangewezen op hun kudde. Daarom zijn paarden altijd in verbinding met elkaar en met de omgeving. Zij voelen veranderingen in de energie van andere paarden aan, omdat ze willen weten of iedereen in orde is. Als je als mens bij een paard gaat staan, dan ziet dat paard jou als deel van de kudde en zal ook jouw energie aanvoelen. Paarden spiegelen die energieën zonder oordeel. Van die spiegel kunnen wij een hoop leren, want ze spiegelen vaak datgene wat belangrijk is en wat we bewust of onbewust niet onderkennen.

Indeling avond

We beginnen de avond met een kennismaking, daarna zal ik een  introductie geven over paardencoaching. Je kunt tijdens deze inleiding ook alle vragen stellen die je wilt. Daarna gaan we de bak in, en doen we eerst een groepsoefening waarbij iedereen mee mag doen, en dus kan ervaren wat er gebeurt. Aansluitend mag er iemand alleen bij het paard staan. Ik zal dan een aantal sessies paardencoaching begeleiden, waarbij ruimte is voor inzicht, vragen en feedback van het paard.

Voor deze kennismaking paardencoaching heb je geen ervaring met paarden nodig. Het is wel verstandig om stevige schoenen aan te trekken.

kennismaking paardencoaching

Waar: Stal Paas in Eexterveen

Wanneer: vrijdagavond 21 juli van 19:30 tot 21:30

Kosten: €25,00

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@epifanie-coaching.nl met daarin je naam, adresgegevens en telefoonnummer.